Antrenorul echipei de baschet a Piteştiului, mesaj către fani: ‘Să mă pupaţi în C..R’

Mesaj halucinant postat de antrenorul de baschet a Piteştiului, Milan Mitrovic, după ce echipa a fost efectiv umilită de CSM Ploieşti Toti contestatarii au fost îndemnaţi să îl pupe în fund. În aceste condiţii, conducerea clubului a transmis următoarele.

“Consiliul de Administrație al clubului FC Argeș s-a întrunit marți (22.11) ca urmare a unei postări pe care antrenorul principal, Milan Mitrovic, a avut-o pe o anumită rețea de socializare, cu referire la contestatarii săi.

În urma analizei făcute în cadrul CA, considerăm că lucrurile sunt destul de grave având în vedere că finanțarea clubului, inclusiv a secției de baschet, se face aproape exclusiv de la bugetul local, în principiu chiar de la suporterii care vin la meciuri.

În numele echipei, staff-ului tehnic, staff-ului administrativ, clubului și Consiliului de Administrație, ne cerem scuze tuturor suporterilor.

Având în vedere că sâmbătă, 26 noiembrie, echipa noastră va disputa, la Târgu-Jiu, următorul meci, Consiliul de Administrație se va întâlni pe data de 28 noiembrie pentru a decide în consecință”

Advertisement

Lasă un răspuns