MAI MULTE AVANTAJE CU APLICATIA PROFI!

Aplicaţia Profi îţi dă acum posibilitatea să colectezi buline şi certitudinea unui nou beneficiu sigur „Îţi place un produs şi îl cumperi frecvent de la Profi? Colectează toate bulinele şi îl poţi primi gratuit,“ afirmă Gabriela Sîrbu, Director digital marketing Profi. „Avem toate motivele să ne mândrim, suntem primii din piaţă care oferă acest gen de beneficiu.“ Acumulând buline pe cardul digital din aplicaţie, poţi primi gratuit un produs din aceeaşi gamă sau complementar cu ceea ce iubeşti să consumi. „Această funcţionalitate a fost inspirată din dorinţa de a construi un parteneriat corect cu mai mult de un milion de clienţi care ne trec zilnic pragul.“

Profi este primul retailer care oferă clientului fidel o re-compensă necondiţionată decât de cumpărăturile sale obişnuite,“ adaugă Corina Bădişor, Digital Marketing Manager. Pentru a obţine gratuităţile nu e obligatoriu să achi-ziţionezi produsele preferate într-o singură tranzacţie sau într-un singur magazin din reţea. Aplicaţia ţine cont de toate produsele incluse în cardurile de buline în perioada de colectare. Acumulezi buline  combinând produsele unui brand, aromele unei game sau chiar categorii de produse, fapt care îţi diversifică opţiunile fără să-ţi afecteze beneficiile. Odată completat un card cu toate bulinele necesare, la următoarea tranzacţie te poţi bucura de cadoul obţinut. Acesta este primul card digital cu buline din retailul românesc. El mai prezintă un mare avantaj: nu îl poţi rătăci prin poşetă sau, dacă îl uiţi prin buzunare nu se distruge la spălatul hainelor şi nici nu îl poţi pierde. Te aşteaptă liniştit în telefon, gata să îţi ofere mereu noi surprize.

Cu 28.000 de angajaţi şi peste 1.600 de magazine integrate şi partener prezente în circa 770 de localităţi, Profi este cel mai mare angajator şi cel mai extins retailer din România.

Advertisement

Lasă un răspuns