Doliu în muzică! A fost găsită moartă în casă. Milioane de români îi fredonau piesele

O mare cântăreață s-a stins din viață. Ea a murit la doar 65 de ani. Este vorba despre Irene Cara, câștigătoare a premiului Oscar pentru o melodie pe care toată lumea o știe și o fredonează.

Este doliu uriaș în lumea muzicii după ce Irene Cara, câștigătoare a premiului Oscar pentru melodia „Flashdance… What a Feeling” a încetat din viață. Cântăreața americană Irene Cara, cunoscută pentru melodia „Flashdance… What a Feeling” și câștigătoare a premiului Oscar, a murit vineri, 25 noiembrie.

Irene Cara a decedat în casa ei din Florida la vârsta de 65 de ani.

Pe lângă premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original, Cara a jucat și rolul lui Coco Hernandez în filmul „Fame” din 1980 și pentru că a înregistrat și cântecul său principal, cu același nume, potrivit metro.co.uk.

Publicista lui Cara, Judith Moose, a confirmat moartea artistei sâmbătă, pe contul oficial de Twitter al vedetei și pentru Eyewitness News. Moose a spus că a murit acasă în Florida și că momentan nu se cunoaște cauza morții ei.

„Cu profundă tristețe, în numele familiei ei, anunț trecerea în neființă a Irenei Cara. Actrița, cântăreața, compozitoarea și producătoarea câștigătoare a premiului Oscar a murit în casa ei din Florida. Momentan nu se cunoaște cauza morții ei și va fi anunțată când vor fi disponibile informații”, a spus Moose.

Ea a mai spus că familia lui Irene a cerut intimitate în timp ce își procesează durerea.

„A fost un suflet frumos dotat, a cărui moștenire va trăi pentru totdeauna prin muzica și filmele ei. Serviciile funerare și o comemorare pentru fanii ei vor fi planificate la o dată viitoare”, a adăugat Moose.

Lasă un răspuns