Vremea azi, 1 martie. Temperaturile cresc ușor, dar sudul țării va avea parte de ploi

Ziua de miercuri ne aduce înnorări și ploi sporadice în regiunile sudice, mai apar câțiva nori în est și în centru. În rest, atmosfera va fi însorită. Temperaturile mai cresc puțin față de marți.

Cresc ușor și depășesc normalul perioadei în zonele intracarpatice. După prânz se vor înregistra 2 grade în Bucovina și 13 grade în regiunile vestice.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim înnorări câteva ploi, dar și scurte perioade cu soare. Temperaturile mai cresc puțin și ajung până la 10 grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, se înnoreazã din când în când, însă nu sunt anunțate precipitații. Marți, la Focșani, au fost 4 grade, însă miercuri se încălzește și se ating 9 grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina, se anunță o zi cu înnorări temporare și maxime de până la 8 grade Celsius. Urmează o noapte rece, cu temperaturi negative și până la -8 la Suceava.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, predomină vremea frumoasă, însă acum, dimineața, mai sunt condiții de ceață. Se încălzește și se ating 11 grade.

În vestul țării, găsim vreme frumoasă și temperaturi mai ridicate decât în mod normal la aceasta dată. După prânz vor fi 12…13 grade. În Munții Banatului va fi lapoviță și vântul vă avea intensificări ușoare.

În Transilvania, vremea va fi schimbătoare, iar în zona Meridionalilor vor fi precipitații mixte sporadice. Temperaturile mai ridicate decât marți ajung până la 12 grade.

În sud-vestul țării, atmosfera va fi mohorâtă, apar și câteva ploi slabe, iar la amiază vor fi 11 grade la Ramnicu Vâlcea.

Și în ținuturile sudice, găsim mulți nori, ploi sporadice și temperaturi puțin mai ridicate decâtmarți. La amiază, în Lunca Dunării, vor fi în jur de 8 grade.

Lasă un răspuns