TRAGEDIE în Argeș! Bărbat MORT

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort seara trecută.

“În seara zilei de 08 martie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat a fost găsit decedat, într-o zonă muntoasă de pe raza localității Cetățeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, din primele verificări s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 43 de ani, din Cetățeni, ar fi căzut de la înălțime, după ce ar fi încercat să doboare un arbore.

În cauză a fost solicitat sprijinul reprezentanților Salvamont Argeș, pentru extragerea trupului neînsuflețit.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Lasă un răspuns