Lovitură cumplită pentru Simona Halep! Anunţul teribil a venit chiar acum

Informația serii despre Simona Halep! Îndrăgita jucătoare de tenis riscă să nu mai intre deloc pe teren în mod oficial. Tribunalul de la Londra a amânat audierea sportivei și va analiza din nou suplimentele despre care Simona Halep spune că sunt sursa contaminării sale cu Roxadustat.

Simona Halep are parte de vești proaste, după ce Sport Resolutions a decis ca audierea sportivei din România să fie amânată. Amintim că fostul lider WTA nu mai joacă tenis de ceva timp, din cauză că a ieșit pozitivă la un test anti-doping.

Acum, tribunalul independent va analiza din nou suplimentele pe care sportiva le-a luat, pentru a determina dacă acestea erau contaminate cu Roxadustat.

Jurnalistul Dragoș Suciu a declarat, la Liga Digi Sport, că Simona Halep se va vedea nevoită să se retragă din tenisul alb dacă nu va fi descoperită nevinovată în următorii doi ani.

Simona Halep spune că este nevinovată

În acest timp, jucătoarea de tenis din România se apără și spune că este nevinovată. Ea a mai precizat că suplimentele sportive recomandate de un contract semnat cu WTA ar fi sursa de contaminare.

Așadar, Tribunalul de la Londra analizează mostre de la aceste suplimente, pe care le-a primit recent. Ele sunt parțial sigilate.

Jucătoarea de tenis nu va participa la două turnee importante

Din cauza suspendării, Simona Halep nu va performa la turneele Indian Wells și Miami. Totuși, România va fi reprezentată de Irina Begu și Sorana Cîrstea. Cele două sportive au fost acceptat direct pe tabloul principal.

De asemenea, Simona Halep a rămas fără un martor cheie la proces, iar aici este vorba despre Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al sportivei. El nu a fost prezent la audieri din cauză că a plecat în Mexic.

Patrick Mouratoglou este un martor-cheie în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep pentru că staff-ul ei a fost format doar din oamenii de la academia lui atunci când a fost testată pozitiv cu Roxadustat în organism.

„E grozav să mă aflu în Mexic alături de Holger”, a spus antrenorul de tenis după ce a aterizat pe continentul american.

Patrick Mouratoglou se află în Mexic pentru a-l pregăti pe Holger Rune, celălalt elev al său, pentru turneul care va avea loc la Acapulco.

Colaborarea dintre Patrick Mouratoglou și Holger Rune a început la scurt timp după ce Simona Halep a fost testată pozitiv cu Roxadustat în organism.

Advertisement

Lasă un răspuns