Dispar definitiv aceste pensii! Vestea cumplită a dimineţii în România!

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a vorbit, pe larg, despre desființarea pensiilor speciale. El a susținut că, în clipa în care a vorbit despre acest subiect era convins că el se va și întâmpla.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a afirmat, duminică seară, că a promis desființarea pensiilor speciale, în 30 de zile, convins fiind că se poate realiza ”o lege inteligentă”.

Liderul liberal a susținut că a rămas ”ultimul optimist”. În plus, el este convins că această problemă poate fi rezolvată. Rareș Bogdan a ținut să arate că Ministerul Muncii va veni, în 15 martie, noua Lege a pensiilor.

Rareş Bogdan a declarat, duminică seară, la Prima News, că a propus desființarea pensiilor speciale în 30 de zile, la intrarea sa în politică, fiind convins că liberalii vor veni cu o ”lege inteligentă”.

Rareș Bogdan: Nu credeam că sunt atât de mulți cretini

”Când am intrat în politică, nu credeam că sunt atât de mulți cretini. Sunt foarte mulți și mulți care nu au nicio legătură cu interesul național al României. Eu când am intrat în politică am fost absolut convins că am influențat cât am putut de la pupitrul meu și am zis că trebuie să mă implic.

Eu când am spus că vreau să desființez pensiile speciale și le-am spus colegilor că suntem obligați, ca în 30 de zile, să desființăm, am spus-o cu tot sufletul, fiind absolut convins că vor scrie o lege inteligentă, încât oricând ar veni doamna Renate Weber sau CCR, să nu poată anula această lege”, a declarat Rareș Bogdan.

Advertisement

Lasă un răspuns