Georgel Mădulărea, noul preşedinte al PSD Câmpulung

Peste 240 de membri ai Organizaţiei PSD Câmpulung au participat sâmbătă la Conferinţa Municipală de Alegeri. În urma votului exprimat de către aceştia, în funcţia de preşedinte al PSD Câmpulung a fost ales Georgel Mădulărea. Prim-vicepreşedinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.

Iată care sunt ceilalţi membri ai Biroului Municipal al PSD Câmpulung aleşi :

Constantin Ivan (consilier municipal) – Vicepreşedinte

Corina Scarlat – Vicepreşedinte

Mirabela Manea (consilier municipal) – Vicepreşedinte

Mihai Răucea – Vicepreşedinte, Preşedinte TSD

Magdalena Dorcioman – Coordonator OFSD

Marin Stanciu (consilier municipal) – Vicepreşedinte, Preşedinte OPSD

Steluţa Popescu – Trezorier

George Ghinescu – Membru

Anton Arghira – Membru

Sergiu Cicu – Membru

Sergiu Beşleagă – Membru

Cornel Băjan – Membru

Oana Durdun – Membru

Alexandra Tănasie – Membru

Liviu Ţâroiu – Membru

Oana Sintion – Membru

Cosmina Ghiţoiu – Membru

Mihai Ghinea – Membru

Nicoleta Solomon – Membru

Alina Fica – Membru

Florin Ionuţ Radu – Membru

Florin Puiu – Membru

Până în acest moment, organizaţia a fost condusă ca preşedinte interimar de către deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeş, care şi-a exprimat în continuare sprijinul total pentru organizaţia municipală.

Facem precizarea că mandatul actualei conduceri a PSD Câmpulung este pentru o perioadă de şase luni, după care vor avea loc noi evaluări.

La evenimentul de sâmbătă a fost prezentă o echipă puternică a PSD Argeş, condusă de către preşedintele Ion Mînzînă. Din aceasta au făcut parte: senatorii Ovidiu Puiu şi Cristina Stocheci, deputaţii Nicolae Pavelescu şi Nicolae Georgescu, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Argeş Adrian Bughiu şi Marius Nicolaescu, primarii Constantin Panţurescu de la Curtea de Argeş, Ion Georgescu de la Mioveni, Gheorghiţă Boţârcă de la Topoloveni, Nicolae Velcea de la Ştefăneşti, Ion Baicea de la Costeşti, Ion Dumitru de la Albota, Vasile Leau de la Boteni, Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara, Ion Cojocaru de la Nucşoara, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, Ion Marin de la Stoeneşti, Petre Boncoi de la Valea Mare Pravăţ, Florin Proca de la Berevoeşti, Ion Pădureanu de la Godeni, Marius Manole de la Aninoasa, Victor Cătălin Turturică de la Bălileşti, Mugurel Minciună de la Cetăţeni, Ion Gârleanu de la Bogaţi, Gabi Şerbănoiu de la Stâlpeni, directorul general adjunct Romsilva Olavi Niţescu, consilierii judeţeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Vasile Negoescu, Viorel Enache, Marilena Ionescu, Bogdan Bălan, Aurel Iacşa, secretarii tehnici Ghiorghe Vătăşescu, Andreea Călinescu-Oner, Toma Nicodim.

Cu acest prilej a fost prezentat şi raportul de guvernare locală 2020 – 2023 intitulat sugestiv „Elena Lasconi a îngropat Câmpulungul stradă cu stradă“.

Obiectivul PSD la Câmpulung este clar: să redea oraşului măreţia de altădată!

Advertisement

Lasă un răspuns