Accident teribil! Trei mașini spulberate de un TIR! Fetiță de 11 ani, în COMĂ!

Accident grav de circulație după ce trei mașini au fost strivite la propriu de un TIR. În urma carambolului doi copii, un băiat de 10 ani și o fetiță de 11 ani, cât și doi adulți au fost grav răniți și transportați de urgență la spital.

Fetița de 11 ani a fost transportată de urgență la spital, în stare critică, cu un elicopter SMURD. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul petrecut în localitatea Ţânţăreni.

„În acest moment intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgentă generată de un accident rutier produs pe raza localităţii Ţânţăreni, în care au fost implicate trei autoturisme şi un autotren. La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Gorj, 3 ambulanţe din cadrul SAJ Gorj, precum şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Dolj şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj.

Echipajele sosite la faţa locului au constatat că în urma accidentului 4 persoane au suferit leziuni.Este vorba despre un băieţel în vârstă de 10 ani, conştient, care a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul din Filiași, o fetiţă în vârstă de 11 ani, stare de inconştienţă, cu funcţii vitale, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova, o femeie în vârstă de 36 de ani, conştientă, transportată la Spitalul din Craiova, iar bărbatul, în vârstă de 32 de ani a suferit leziuni minore şi a refuzat să fie transportat la spital.”, precizează IPJ.

Advertisement

Lasă un răspuns