ACUM! Tragedie cumplită în România. A murit la doar 29 de ani!

Paramedici SMURD trateaza victimele unui accident chimic produs in cadrul unui exercitiu la societatea Avicola din Buzau, marti 20 octombrie 2015. CIPRIAN STERIAN / MEDIAFAX FOTO

Un tânăr de 29 de ani și-a piedut viața. Tragedia a avut loc în București, în urma unui accident de motocicletă. Medicii de la ambulanță au încercat să-l resusciteze pe bărbat mai multe minute, fără rezultat.

Un motociclist de 29 de ani a murit, după ce s-a accidentat pe Splaiul Unirii din Bucureşti. Medicii sosiţi la faţa locului nu au reuşit să-l salveze.

Motociclistul ar fi pierdut controlul direcției în timp ce se alfa pe Splaiul Unirii din București, sensul de mers dintre Piața Unirii către Bulevardul Mărășești.

S-a încercat resuscitarea

La fața locului s-au prezentat atât agenți din cadrul Brigăzii Rutiere de Poliție, cât și echipaje SMURD, care au încercat să salveze viața persoanei accidentate.

Sursa citată a precizat că în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului de motocicletă, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Advertisement

Lasă un răspuns