Prezentare de candy-bar şi tort pentru sezonul de evenimente 2023, la Cofetăria Mayore

Dragoste la prima degustare!

Oaspeţii cofetăriei Mayore au avut, în weekend-ul trecut, oportunitatea să guste din delicioasele prăjituri, torturi şi alte deserturi fabuloase pregătite de cofetari pasionaţi, cu multă experienţă în domeniu. Totodată, invitaţii au putut vedea cum ar arăta diverse variante de candy-bar şi tort pentru sezonul 2023 de evenimente. Toţi cei care au ales Mayore Chocolate & Cake furnizorul pentru partea cea mai delicioasă a evenimentelor din viaţa lor, au beneficiat de cadouri precum şi o reducere semnificativă la contractele semnate. Prezentarea s-a dovedit a fi un succes şi a reprezentat împlinirea unui vis frumos pentru cei care au trecut pragul cofetăriei şi s-au îndră-gostit de cele mai frumoase şi gustoase torturi sau candy-baruri.

Conceptul dulce „Mayore Chocolate & Cake“  este mai mult decât un brand local de succes, mai mult decât o simplă cofetărie cu vitrine frumos aranjate. Mayore este un reper de eleganţă şi rafinament, un adevărat prieten inventiv ce te surprinde cu peste 50 de feluri de prăjituri şi o mulţime de alte dulciuri, preparate numai din ingrediente naturale, cu mult drag pentru clienţii săi, cu o varietate nesfârşită de torturi decorate pentru a fi pe pla-cul invitaţilor.

Argeşenii sunt aşteptaţi în continuare  să descopere singuri gustul dulciurilor de calitate. „Mayore Chocolate & Cake“ vă oferă variante de candy-bar personalizate în funcţie de numărul de persoane, de tema evenimentului, de locaţie, decoruri şi culori.

Clienţii vor putea savura prăjituri, torturi, praline şi alte deserturi speciale, produse în laboratoarele proprii şi uimind prin gustul unic. Produsele „Mayore Chocolate & Cake“ reprezintă garanţia unor evenimente de neuitat.

Ciocolateria-Cofetăria Mayore,  pe strada Maior Gh. Şonţu, în locul fostei agenţii ING.

Advertisement

Lasă un răspuns