Clinica de medicină dentară DR TEO – Zâmbim oricând împreună- IMPLANTUL DENTAR

Lipsa unuia sau a mai multor  dinţi, boli parodontale, infecţii la nivelul dinţilor, sau alte probleme care au condus la pierderea dinţilor  sunt situaţii în care tratamentul cu implant dentar este recomandat.

BENEFICIILE IMPLANTULUI DENTAR:

– Implantul dentar reprezintă soluţia cea mai sigură, modernă şi conservatoare pentru înlocuirea unui dinte,  rata de succes  a acestuia fiind foarte mare.

– Implantul dentar este puternic, stabil şi arată ca dintele natural, se simte şi funcţionează în acelaşi mod.

– Implantul dentar este o soluţie pe termen lung, cu condiţia ca acesta să fie îngrijit corespunzător.

– Implantul dentar ajută la prevenirea pierderii osoase:preia rolul unei rădăcini de dinţi, stimulează osul maxilarului şi-l menţine ferm şi sănătos.

– Implantul dentar ajută la păstrarea structurii faciale.

Alegerea implantului dentar se face individualizat în funcţie de nevoile fiecărui pacient, iar cum majoritatea pacienţilor nu se pot resemna cu lipsa unui dinte prea mult timp este necesar reducerea acestor etape pentru a-şi putea recăpăta zâmbetul cât mai repede .

Conceptul ONE STAGE SURGERY face posibil ca într-o singură intervenţie să se realizeze extracţii dentare, augumentări osoase sau alte intervenţii necesare cu încărcarea imediată a părţii proteice (lucrare provizorie fixă).

Practic pacientul poate veni cu dinţi lipsă , mobili sau afectaţi şi pleca cu o lucrare fixă stabilă.

email:contact@drteo.ro şi tel: 0736/407.404 si qr ul pentru Facebook

Advertisement

Lasă un răspuns