Accident grav! Două persoane au fost descarcerate și transportate cu diverse traumatisme la spital!

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI informează că a intervenit în dimineața zilei de 2 aprilie pentru a descarcera două persoane care se aflau în automobilul Toyota care s-a ciocnit cu un troleibuz pe șoseaua Muncești din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit IGSU, șoferul Toyotei s-a ales cu diverse traumatisme, iar pasagerul cu fracturi. Ambii au fost transportați de urgență la spital.

Comunicatul IGSU:
„În dimineața zilei de 2 aprilie salvatorii din capitală au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație, care s-a produs pe șoseaua Muncești nr. 326 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:42. Potrivit informațiilor înregistrate, accidentul a avut loc cu implicarea unui troleibuz și autovehicul de model Toyota Corolla. Pentru lucrări de descarcerare, la fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri.

Ajunși la destinație, aceștia au stabilit că conducătorul auto și pasagerul acestuia au rămas blocați în interiorul automobilului. Salvatorii au reușit să descarcereze ambii bărbați din fiarele autovehiculului avariat.

În urma accidentului conducătorul s-a ales cu diverse traumatisme, iar pasagerul a primit fracturi. Ulterior, aceștia au fost predați serviciului de asistență medicală urgentă și transportați la spital pentru îngrijiri de rigoare”.

Lasă un răspuns