Tragedie evitată la câțiva centimetri lângă Pitești! Au forțat bariera și au trecut calea ferată în fața trenului!

În ziua de 02 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au desfășurat activități de prevenire a evenimentelor rutiere cu specificul transportului feroviar, la o trecerile la nivel cu calea ferată cu bariere, pe raza comunei Bradu.

Cu ocazia activității, în jurul orei 12:30, polițiștii au constatat că doi bărbați de 46 de ani, din Mioveni, respectiv de 55 de ani, din Pitești, care conduceau fiecare câte un autoturism, pe str. Principală din comuna Bradu, iar la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada menționată, nu au respectat semnificația semnalizării acustice și luminoase, traversând pasajul de cale ferată în timp ce barierele erau în coborâre.

Ca urmare a abaterilor constatate, ambii bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, precum și reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Lasă un răspuns