O angajată a Ministerului Apărării a produs un accident GRAV! Femeia era BEATĂ CRIȚĂ

ACCIDENT GRAV IN JUDEȚUL SUCEAVA. BĂRBAT LOVIT DE O ȘOFERIȚA BEATA LA VOLAN❗️

Biciclist lovit cu mașina de o angajată M.A.P.N., aflată în stare avansată de ebrietate, în Vatra Dornei.

În data de 11 aprilie 2022, în jurul orelor 20:00, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei, Ioan C. în vârstă de 65 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, pe lângă bicicletă, a fost lovit de o mașină condusă de către Andreea D. în vârstă de 31 de ani.

În urma accidentului, Ioan C. a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis , iar șoferița a părăsit locul accidentului.

Conform declarațiilor persoanelor care au asistat la eveniment, Andreea D. a fost identificată de către polițiștii dorneni la o distanță de aproximativ 500 sute de metri față de locul accidentului.

Andreea D. a fost gasită în mașină, dormind cu capul pe volan. Polițiștii dorneni au testat-o cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentrație de 1,77 la mie alcool pur în aerul expirat.

Andreea D. de loc din comuna Șaru Dornei este militar profesionist, angajată în cadrul unității militare din Prundu Bargaului, jud. Bistrita Nasaud.

Ioan C. a fost transportat la spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au acordat ingrijiri medicale, după care a fost transportat către Spitalul Judetean Suceava.

În cauză se efectuează cercetări pentru “conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate”, “vătămare corporală” și “părăsirea locului accidentului”, cercetarile urmând a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar.

Lasă un răspuns