Tragedie înainte de Paște! Profesor universitar, MORT în accident!

Fostul rector al Universității “Valahia” Târgoviște, profesorul Ion Cucui, a murit într-un accident rutier petrecut joi, la ieșire din Târgoviște. Potrivit Poliției, Cucui a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un șanț. A fost preluat de ambulanță, dar a murit la spital.

Accidentul a avut loc pe DJ 720, pe raza localității Nisipuri, din comuna Ulmi.

O veste foarte tristă! Colegul nostru din Consiliul Local Târgoviște, domnul Prof. Univ. Dr. Ion Cucui, Doctor Honoris Causa al Universității Valahia Târgoviște, a încetat în aceasta seară din viață, în urma unui accident de mașină. A fost un om de o eleganță unică, o personalitate marcantă a lumii academice românești, un profesionist desăvârșit și un coleg cum rar întâlnești! Dumnezeu sa-l odihnească”, a fost mesajul primarului Târgoviștei, Cristian Stan.

Comunicatul Poliției Dâmbovița cu privire la accidentul teribilul accident produs la Nisipuri:

Ion Cucui avea 73 de ani.

În urma deplasării la fața locului, în afara localității Nisipuri, pe drumul județean 720B, polițiștii au constatat că un bărbat, de 73 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat într-un șanț. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier. Din nefericire, victima a decedat”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Lasă un răspuns