Accident cu NOUĂ VICTIME! A fost activat Planul Roşu de intervenţie

Grav accident de curculație, la ieşire din Alexandria, pe direcţia de mers spre Bucureşti. Microbuzul de transport persoane s-a răsturnat în urma impactului. Opt persoane au fost rănite, printre care și un copil. A fost activat Planul Roşu de intervenţie.

“ În urma acestui eveniment au rezultat 8 victime, dintre care una a fost încarcerată, șoferul autoturismului.

Pentru eliberarea acesteia din caroseria deformată, pompierii au acționat cu accesoriile de descarcerare, victima fiind apoi preluată de un echipaj medical.

Patru dintre cele opt victime, rănite ușor, după ce au primit primul ajutor calificat, au fost preluate cu autospeciala de transport personal și victime multiple (ATPVM) și transportate la UPU Alexandria.

Celelate patru persoane rănite, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele medicale ale SAJ și transportate la spital pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 11.52. Pompierii au rămas în zonă pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări”, potrivit ISU Teleorman.

Lasă un răspuns