Doliu în presa din România! Un cunoscut om de televiziune s-a stins din viață: Drum lin!

Doliu în presa din România! Un cunoscut om de televiziune s-a stins din viață. Este vorba despre Sabin Cosmulescu, unul dintre oamenii de televiziune apreciați din Gorj.

Doliu în presa din România! Sabin Cosmulescu, unul dintre oamenii de televiziune apreciați din Gorj, s-a stins din viață. Jurnalistul suferea de o boală gravă cu care, din păcate, a pierdut lupta.

Doliu în presa din România

În anul 2019, Sabin Cosmulescu a fost diagnosticat cu cancer şi a suferit două intervenţii chirurgicale pentru extirparea unor tumori, una fiind pe creier. La momentul respectiv, operația părea a fi un succes, dar în februarie 2022, cancerul a recidivat, iar Sabin a pierdut lupta cu nemiloasa boală.

În dimineața zilei de vineri, 23 iunie, jurnalistul Sabin Cosmulescu s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. Anunțul trist a fost făcut de către fiul său.

„Nu există o zi mai grea și mai tristă decât cea în care tatăl ne părăsește. Drum lin!!! Cei ce doresc să aducă un ultim omagiu, sunt așteptați la Capela Eden de pe Str. Narciselor nr. 19, (lângă depozitul Max), unde este depus trupul neînsuflețit!!!”, a declarat fiul lui Sabin Cosmulescu, potrivit gorjeanul.ro

“Nea Sabin”, așa cum îi mai spuneau colegi și-a dedicat mulți ani muncii sale în domeniul media din Gorj, aducând informații și divertisment comunității sale. Jurnalistul a lucrat la Antena1, la TV Sud, la Gorj TV, dar și la alte posturi, fiind foarte apreciat în acest domeniu.

Advertisement

Lasă un răspuns