ACUM! Bărbat găsit MORT într-o scară de bloc! Iubita lui a fost reținută!

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit decedat în scara unui bloc din municipiul Câmpina, principalul suspect în acest caz fiind concubina victimei. Femeia a fost reținută.

Caz șocant în Câmpina. Cadavrul unui bărbat a fost găsit vineri, în jurul orei 7,45, în scara unui bloc. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti, în vederea efectuării necropsiei.

„La faţa locului, s-a deplasat o echipă complexă de cercetare care a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiu. Trupul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti, în vederea efectuării necropsiei”, precizează informarea IJP Prahova.

Principalul suspect în acest caz este iubita bărbatului găsit mort. Femeia în vârstă de 46 de ani a fost depistată și a ajuns în custodia poliţiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova.

Advertisement

Lasă un răspuns