ULTIMĂ ORĂ! Gabriela Firea și-a dat demisia din funcția de ministru al Familiei după scandalul „azilele groazei”

Scandalul „azilelor groazei” face prăpăd în Guvernul Ciolacu. După Marius Budăi, şi ministrul Gabriela Firea a anunţat că renunţă la funcţie.

. Demisia scrisă a Gabrielei Girea a ajuns deja la Secretariatul General al Guvernului.

Gabriela Firea a avut o discuție de o oră cu Marcel Ciolacu la Palatul Victoria, în urma căreia și-a anunțat demisia.

Gabriela Firea şi-a anunţat demisia după presiunea politică şi mediatică în scandalul azilelor. Zeci de persoane s-au strâns joi seara, în jurul orei 20.00, în Piața Victoriei din Capitală, la un protest al organizației Declic. Zecile de persoane strânse în fața sediului guvernului au cerut demisia Gabrielei Firea, în contextul scandalului legat de „azilele groazei”.

Gabriela Firea: Ştefan Godei, inculpatul din dosarul azilelor din judeţul Ilfov, nu a fost vreodată şoferul meu
Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse Gabriela Firea a precizat că Ştefan Godei, inculpatul din dosarul azilelor din judeţul Ilfov, nu a fost vreodată şoferul său. „Eu am acelaşi şofer de 16 – 17 ani, pe care îl cunosc toate instituţiile, toţi jurnaliştii, toată primăria, tot Parlamentul, etc.”, a explicat Firea.

„Sunt nevoită, din păcate, să repet ce am afirmat zilele trecute, în urma unor informaţii apărute în presă. Inculpatul din dosarul azilelor din judeţul Ilfov nu a fost vreodată şoferul meu. Eu am acelaşi şofer de 16 – 17 ani, pe care îl cunosc toate instituţiile, toţi jurnaliştii, toată primăria, tot Parlamentul, etc.”, a transmis Gabriela Firea, într-un comunicat de presă.

Ministrul PSD a adăugat că nici cât a fost primar al Capitalei, Godei, bărbatul din acest dosar nu a fost şoferul meu, ci a lucrat ca şofer la Administrativ şi pentru alte persoane”.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura