ACUM! Accident MORTAL! Două persoane au MURIT

Potrivit ISU Ialomița, a intervenit la accident detașamentul de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În sprijinul acestora au acționat: două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și elicopterul SMURD.

În urma impactului au rezultat șase victime: două inconștiente și încarcerate și patru victime (trei persoane adulte și un minor cu vârsta de aproximativ 11 ani), conștiente, cooperante și neîncarcerate.

Persoanele încarcerate au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Acestea prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind declarate decedate.

Celelalte patru persoane au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportate la diferite unități spitalicești din municipiul București.

În cursul zilei de marți, 8 august, în jurul orei 12:00 s-a produs un accident de circulație pe DN 2, între localitățile Sinești și Movilița, soldat cu decesul a două persoane și vătămarea corporală a altor patru.

Din verificările efectuate a reieșit că accidentul s-ar fi produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme care circulau din sens opus.

În urma impactului, unul dintre conducătorii auto și un pasager din același autoturism au decedat.

Alte patru persoane din celalalt autovehicul au fost rănite și transportate la unități medicale.

Traficul în zonă se desfășoară alternativ.

”Se efectuează cercetarea la fața locului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

Advertisement

Lasă un răspuns