ULTIMĂ ORĂ! Crimă șocantă! Şi-a lovit fratele cu o bâtă, până ce l-a lăsat fără suflare!

Crimă la o stână din judeţul Olt, comuna Scărişoara. Un  bărbat, în vârstă de 50 de ani, şi-a ucis cu sânge rece fratele, în vârstă de 43 de ani. Agresorul s-a năpustit asupra victimei cu o bâtă, pe fondul unui conflict spontan, lăsându-şi fratele într-o baltă de sânge.

Potrivit Parchetului de pe Lângă Tribunalul Olt, fapta petrecută marţi seara, s-a produs pe fondul unui conflict spontan.

„Numitul G.M., din com. Scărişoara jud. Olt, în timp ce se afla la o stână situată în extravilanul satului Plăviceni, com. Scărişoara, a fost lovit cu o bâtă, de mai multe ori, în mod succesiv, la nivelul corpului, inclusiv în zona gâtului, de către fratele său, G.D., iar în urma acţiunilor de lovire, numitul G.M. a decedat”, transmite Parchetul.

Agresorul, în vârstă de 50 de ani, şi-a recunoscut fapta. El le-a povestit anchetatorilor că, în urma unor ameninţări ale fratelui său G.M. la adresa sa, a luat un ciomag din lemn de dud şi i-a aplicat o lovitură cu acesta în zona gâtului, deşi nu a vrut să-l lovească în acel loc, ci la corp, pe spate. Victima a căzut la pământ, iar el a continuat să îl lovească, aplicându-i alte două lovituri cu acel ciomag, în zona pieptului.

Bărbatul, din Scărişoara, a fost reţinut şi va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă sub aspectul infracţiunii de omor.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura