Turda şi Tofan au GREAŢĂ de Liga a II-a! Vor să plece de la FC Argeş

La FC Argeş continuă scandalul, iar fiecare săptămână aduce noi motive de ceartă. Cum prestaţiile din campionat sunt unele modeste, echipa având numai 4 puncte după cinci etape, se pare că unii jucători au gânduri de plecare. Sponsorul Viorel Tudose a anunţat că Turda şi Tofan au cerut să fie lăsaţi să plece de la echipă.

”Eu, unul, nu știu cum se simt actualii jucători, dar eu, Viorel Tudose, cum credeți că mă simt? Așa cum spun unii despre mine că nu sunt investitorul echipei sau patron sau ce naiba mai spun ei despre mine, cum credeți că mă simt eu când bag o anumită sumă de bani în FC Argeș și nu am nici măcar o acțiune în club?

Cum credeți că mă simt eu când bag banii mei, mulți sau puțini, dar bag bani la FC Argeș și văd că ne facem de râs în campionat, dar și în Cupa României? Cum credeți că mă simt eu când am retrogradat în Liga 2 și suntem unde suntem acum în clasament? Lăsați Cupa României, că s-a dus, deși am fost de tot râsul la Oradea, important pentru noi este campionatul.

Dar dacă nu ne trezim s-ar putea ca în două etape să nu ne mai batem pentru nicio promovare dacă vom mai pierde încă două partide și s-ar putea să ne trezim că ne vom bate pentru salvarea de la retrogradare.

Acum domnii Tofan și Turda mi-au cerut să îi lăsăm să plece de la FC Argeș. După înfrângerea din Cupa României de la Oradea, cei doi jucători mi-au cerut să îl lăsăm să plece liberi de contract. Mi-au spus că nu se mai regăsesc sub nicio formă la FC Argeș după retrogradare. Ce spuneți de treaba asta?”, a spus Tudose pentru cei de la ProSport.

Advertisement

Lasă un răspuns