Primul clopoţel a răsunat la Şcoala Gimnazială „Ion Pillat!

Primul clopoţel a răsunat şi la Şcoala Gimnazială “Ion Pillat” din Piteşti. Elevii au fost întâmpinaţi cu braţele deschise de către cadrele didactice, sălile de clasă fiind mai mult decât primitoare. Mai mult, prichindeii aflaţi la prima zi de şcoală au fost întâm-pinaţi cu baloane şi flori, având parte de o zi cu totul de neuitat.

Emoţii pentru cei aflaţi la prima zi de şcoală

Ziua a fost una cu adevărat de neuitat pentru elevii claselor pregătitoare din cadrul Şcolii Gimnaziale “Ion Pillat”  Plini de emoţii, dar şi de speranţă, cei mici au păşit către un nou început. “A fost frumos în prima zi la şcoală. Am fost întâmpinaţi cu flori şi sper să fie totul foarte frumos de acum înainte”, ne-a mărturisit Antonia, o elevă aflată în clasa pregătitoare. Un alt prichindel ne-a mărturisit cu emoţii cum a fost prima zi de şcoală. “Este foarte frumos în prima zi de şcoală. Doamna învăţătoare este frumoasă şi zâmbitoare şi cu siguranţă o să fie foarte bine”, ne-a mărturisit o elevă aflată în clasa pregătitoare.

Alina Pahonţu, directorul Şcolii Gimnaziale “Ion Pillat”, mesaj din suflet pentru elevi

Alina Pahonţu, directorul unităţii de învăţământ din Piteşti a trasmis un mesaj emoţionant şi plin de speranţă către toţi elevii acestei frumoase şcoli. “Anul şcolar 2023-2024 ne găseşte cu forţe proaspete şi dornici să facem faţă tuturor provocărilor sale, cu acelaşi înşuşiri alese de care am dat dovadă şi până acum. Împreună cu elevii sunt sigură că vom avea parte de rezultate deosebite. Vă urez mult succes”, a precizat directorul Alina Pahonţu.

Advertisement

Lasă un răspuns