Sărbătoare mare în comuna Rociu!

Au fost momente de sărbătoare în comuna argeşeană Rociu, duminică fiind celebrată ziua localităţii. Primarul Victor Bălăşoiu a reuşit să le ofere localnicilor un spectacol de neuitat, aceştia din urmă dansând şi bucurându-se din plin de sărbătoarea lor. Locuitorii comunei Rociu s-au bucurat de momente artistice de neuitat, fiind şi multe momente emoţionante, cei prezenţi intonând cântece patriotice care au stârnit emoţii aparte celor care au fost prezenţi la Rociu.

Primarul Victor Bălăşoiu, aproape de locuitorii comunei

Primarul Victor Bălăşoiu este un edil tânăr, dar foarte muncitor şi cu o energie aparte. Acesta pune pe primul loc nevoile oamenilor, iar cetăţenii se mândresc cu un primar tânăr şi gospodar. „Cea mai importantă sărbătoare din an pentru noi este ziua comunei Rociu, ziua rocenilor, aşa cum ne place nouă să spunem. Am reuşit să le pregătim locuitorilor comunei un spectacol de neuitat. Artişti de renume vor concerta. Locuitorilor comunei le transmit un sincer şi călduros „La mulţi ani”. Ziua aceasta este despre ei. Le doresc multă putere de muncă, multă sănătate, dacă suntem sănătoşi le putem face pe toate”, a concluzionat primarul Victor Bălăşoiu.

Deputatul Aurel Bălăşoiu: „Trebuie să facem comuna Rociu o comună europeană”

La eveniment a fost prezent şi omul de care se leagă ma rile proiecte ale acestei localităţi, omul care a pus umărul la dezvoltarea comunei, fostul primar, actual deputat, Aurel Bălăşoiu, tatăl actualului primar. Au fost emoţii şi pentru acesta, cel care şi-a declarat încă o dată dragostea pentru locuitorii comunei şi care a promis că va pune umărul la dezvoltarea localităţii. „Am fost impreună, sunt împreună şi voi fi împreună cu locuitorii acestei frumoase comune. Sunt oameni alături de care am muncit, alături de care am construit lucruri frumoase şi trebuie să facem comuna Rociu să fie una la standarde europene. Prin muncă totul se va rezolva. La mulţi ani, locuitorilor comunei Rociu şi tuturor argeşenilor”, a transmis deputatul Aurel Bălăşoiu.

Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş: „La mulţi ani, Rociu”

La sărbătoarea comunei Rociu a fost prezent şi Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş. Acesta a transmis un mesaj special locuitorilor comunei şi i-a felicitat pentru munca depusă în dezvoltarea localităţii. „La mulţi ani Rociu, la mulţi ani tuturor locuitorilor comunei Rociu. Cu speranţa într-o zi de mâine mai bună, cu dorinţa de a fi linişte în ţară, de a ne creşte copiii, de a avea un viitor mai bun să ne întâlnim de fiecare dată la momente de bucurie”, a transmis Ion Mînzînă. La eveniment au luat parte şi parlamentari PSD Argeş, aceştia având şi ei mesaje din suflet pentru conducerea primăriei şi pentru locuitorii comunei. „Este o mare bucurie şi o onoare pentru mine să fiu alături de dumnea-voastră alături de o echipă puternică, echipa PSD Argeş. Este o zi specială, specială pentru noi toţi, dar mai ales pentru dumneavoastră, cei care zi de zi puneţi umărul la dezvoltarea acestei frumoase comune”, a transmis senatorul Cristina Stocheci.

„Vin de fiecare dată cu mare bucurie la invitaţia domnului primar Bălăşoiu. Am venit în primul rând să îi susţinem. Cred că este cea mai tânără echipă care conduce o primărie din judeţul Argeş. Suntem alături de dumnealor şi eu cred că această comună are viitor. Vedeţi şi dumneavoastră câţi copii şi tineri sunt în această comună”, a transmis deputatul Remus Mihalcea.

Totul s-a încheiat cu un superb foc de artificii

Spectacolul din comuna Rociu a adus pe scenă artişti cunoscuţi şi îndrăgiţi ai cântecului popular românesc. Aceştia au oferit clipe de vis, locuitorii dansând hore şi sârbe ca-n poveşti. Întregul eveniment s-a încheiat cu un superb foc de artifici. La mulţi ani, Rociu.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura