Accident grav! A intervenit descarcerarea. O întreagă familie a ajuns la spital!

Un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și trei ambulanțe (două SMURD și una SAJ Bistrița-Năsăud) au intervenit la un accident produs pe raza localității Tureac, comuna Tiha Bârgăului, pe DN 17. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. O femeie a rămas încarcerată.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului trei persoane (bărbat, femeie și un copil în vârstă de 3 ani).

Femeia a fost extrasă de către pompierii care încadrează echipajul de descarcerare. Ea a fost intubată de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Șoferul prezenta politraumatisme în urma accidentului. În urma primei evaluări, copilul nu prezenta mărci traumatice vizibile (era fixat în scaun pentru copii).

După îngrijirile medicale, toată familia a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”La locul accidentului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, pe direcția Suceava – Bistrița a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț. În urma accidentului, șoferul și o pasageră de 31 de ani au fost răniți, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat un rezultat negativ”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura