TRAGEDIE! Alessia a MURIT chiar înainte de nuntă! Familia tinerei este devastată de durere!

O tânără în vârstă de 21 de ani, Alessia Neboso, care se pregătea să se căsătorească, și-a pierdut viața după ce a ales să-și facă o operație de mărire a sânilor, pentru că își dorea să poarte o rochie de mireasă cu un decolteu adânc.

Alessia Neboso, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Italia, își plănuia nunta cu iubitul ei, Mario Lucchessi. La doar câteva zile după intervenția de mărire a sânilor, ea a început să se simtă rău.

Potrivit Daily Mail, tânăra de 21 de ani a făcut febră, s-a confruntat cu oboseală și slăbiciune accentuată, precum și tulburări gastrointestinale.

Din nefericire, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar familia a decis să o ducă la o cameră de gardă dintr-o localitate de lângă Napoli.

„Medicii au înțeles imediat că vorbim despre un caz foarte serios. Toți indicatorii erau alterați. Rinichii începeau să cedeze, globulele albe aveau valori crescute și deja începuse să aibă dificultăți de respirație!”, a declarat medicul Feliciano Ciccarelli în presa locală.

„Am făcut toate testele posibile. Ne-am dorit să identificăm unde este localizată infecția. Am făcut și un CT abdominal, unul pentru piept și am descoperit că problema venea de la plămâni”, a mai dezvăluit medicul.

În cele din urmă, ea a fost stabilizată și transferată la Terapie Intensivă, însă, în ciuda eforturilor medicilor,  a suferit un stop cardiac, în urma căruia a murit.

Familia tinerei este acum devastată, iar poliția a demarat o anchetă pentru a stabili condițiile exacte în care tânăra și-a pierdut viața.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura