Tânăr de 23 de ani, din Pitești, spulberat de o mașină! Acesta a murit pe loc!

Gabriel Aurelian P., un tânăr originar din Pitești , locuitor al cartierului Turcești, și-a pierdut viața într-un incident tragic. Gabriel și familia sa s-au mutat în Italia de ceva timp, în căutarea unor oportunități de muncă.

Gabriel și-a găsit repede un loc de muncă în industria construcțiilor de drumuri, în Italia, în timp ce tatăl său își desfășura activitatea în același domeniu, dar pe un alt șantier. Cei doi erau dedicați și pasionați de profesia lor, contribuind la construcția infrastructurii rutiere, îmbunătățind în același timp mobilitatea și conexiunile în zonă.

Cu toate acestea, destinul tragic s-a abătut asupra lui Gabriel într-o zi nefericită de muncă.

Tragedia s-a petrecut pe drumul SP 231, lângă Terlizzi, în zona Bari. Tânărul care dirija circulația a fost lovit de o maşină condusă de o femeie de 45 de ani, originară din Andria, care se deplasa spre Bari.

Femeia nu ar fi observat prezenţa tânărului pe şosea, însă după impact a oprit să vadă ce s-a întâmplat. Ea a susținut la audieri că vorbea la telefon, acesta fiind motivul pentru care nu l-a observat pe Gabriel.

Primarul din Terlizzi a mai declarat:

,,Nu există cuvinte pentru a potoli lacrimile unui tată, un muncitor cinstit, în faţa trupului neînsufleţit al fiului său, un băiat bun. O tragedie la locul de muncă care ar trebui să ne facă să reflectăm asupra siguranței în şantierele mobile şi temporare şi asupra periculozității drumurilor, precum şi asupra vitezei mari. Gândurile mele se îndreaptă către tânărul de 23 de ani și familia lui”.

Trupul tânărului de 23 de ani a fost transportat la institutul de medicină legală al policlinicii Bari la dispoziția autorităţii judiciare. Carabinierii coordonați de parchetul Trani investighează incidentul.

Advertisement

Lasă un răspuns