Viceprimarul unei comune, reținut după ce a accidentat mortal un localnic, iar apoi a fugit de la locul faptei!

Viceprimarul comunei Bahna, din județul Neamț, a fost reținut de către poliție, după ce a provocat un accident rutier în urma căruia un localnic și-a pierdut viața.

Tragedia a avut loc în cursul zilei de marți, 24 octombrie. Un șofer în vârstă de 73 de ani a accidentat o persoană în vârstă de 74 de ani, apoi a fugit de la locul faptei. În cele din urmă, individul a fost prins de polițiști, care au descoperit că persoana în cauză este viceprimarul comunei Bahna, Emil Prisecaru.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

”La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, în afara localității Broșteni, comuna Bahna, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Bahna, ar fi condus un autoturism, pe DC 98, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 74 ani, din aceeași localitate, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, fiind ulterior identificat și depistat de polițiști.

 Pe baza probelor adunate, individului în vârstă de 73 de ani i s-a impus reținerea pentru 24 de ore.

Advertisement

Lasă un răspuns