Tânără de 31 de ani, mamă a patru copii, ucisă de soț!

O femeie în vârstă de 31 de ani, mamă a patru copii, a sfârşit dramatic, lăsându-i pe cei mici orfani. Într-o criză de gelozie, soțul femeii şi-a strâns de gât partenera. După două zile de agonie în spital, inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

O mamă a patru copii a murit tragic, în urma unei crize de gelozie a soțului său. Etleva Bodi, o tânără de origine albaneză în vârstă de 31 de ani, a fost sugrumată de partener. Între cei doi a izbucnit o ceartă, moment în care femeia s-a refugiat în dormitor. Ei locuiau în cartierul central Villapiana, Savona, Italia.

Mamă a patru copii, ucisă de soț cu cei mici în casă

Selami Bodi, un bărbat albanez care activa în construcții, în vârstă de 41 de ani, și-a auzit partenera vorbind la telefon după schimbul de replici furibund dintre ei şi, furios, a dat buzna peste tânără şi a atacat-o. A strâns-o de gât cu toată forța, până ce femeia a căzut fără suflare la pământ. Când şi-a dat seama că nu mai mişcă, a sunat să ceară ajutor. Cei patru copii ai cuplului, cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, dormeau în camerele lor.

Advertisement

Lasă un răspuns