Echipa de organizare a Balului Bobocilor la Colegiul Național “Zinca Golescu”! “Artistul Tzancă Uraganul nu vine la Balul Bobocilor”

Pe oparcursul zilei de ieri vă prezentam un articol în care anunțam faptul că Tzancă Uraganul ar urma să susțină un spectacol la Balul Bobocilor în cadrul Colegiului Național “Zinca Golescu”. Echipa de organizare a evenimentului a transmis un punct de vedere cu privire la situația în cauză.

“În numele echipei de organizare a Balului Bobocilor Zinca Golescu 2023, vă adresăm solicitarea de a reformula în mod obiectiv și strict informativ articolul dispus pe site-ul dumneavoastră regăsit la adresa (https://ziartopdearges.com/2023/11/02/jenant-tzanca-uraganu-invitat-special-la-balul-bobocilor-la-un-liceu-de-renume-din-pitesti/), astfel încât scopul redacției să nu îndeplinească, în conformitate cu legea, caracterul defăimător indus de titlul articolului.
În plus, vă atragem atenția că informația prezentată în acest articol de 8 rânduri este absolut eronată. Manelistul nu este invitat la Balul Bobocilor Zinca Golescu de anul acesta, ci la o altă petrecere exterioară, care nu este asociată cu numele Colegiului Național Zinca Golescu. Cum puteți identifica la mai puțin de două click-uri pe principalele noastre platforme de comunicare, petrecerea la care artistul menționat va cânta în seara balului este organizată de agenția Privent, ce a dobândit bunul drept să organizeze petreceri cu artiști la libera alegere și, de asemenea, libertatea deplină de a îi promova.
Cu toate aceste justificări, vă sunt solicitate:
– renunțarea la orice fel de adiție defăimătoare la adresa Colegiului Național Zinca Golescu, a echipei de organizare și a artistului amintit în articol
– reformularea în limite obiective a articolului 
– promovarea informației corecte (ÎNCĂ O DATĂ, ARTISTUL TZANCA URAGANUL NU VINE LA BALUL COLEGIULUI NAȚIONAL ZINCA GOLESCU DIN ANUL 2023)”, este mesajul transmis de către echipa de organizare.

Advertisement

Lasă un răspuns