ACUM! Accident grav pe DN1. Un tânăr de 23 de ani a murit. O fată , grav rănită

Un tânăr de 23 de ani a murit, iar o tânără a fost rănită, fiind descarcerată de echipajele de intervenţie, în urma unui accident rutier care s-a produs, miercuri, pe DN1, la Ciolpani, judeţul Ilfov.

Grav accident rutier produs miercuri pe DN1 în zona localității Ciolpani. O mașină la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani a ieşit de pe drum şi s-a lovit de un pom.

”Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN1, în zona localităţii Ciolpani, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Snagov împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au constatat că, un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă, după care a întrat în coliziune cu un pom, din afara părţii carosabile”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov.

In păcate, în urma impactului pe DN1, șoferul a murit. O tânără în vârstă de 23 de ani, aflată pe scaunul din dreapta, a rămas încarcerată. Fata este grav rănită.

Advertisement

Lasă un răspuns