Elena Lasconi, prima reacţie după scandalul cu fiica ei! „M-a doborât”

În ultimele zile, primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi este implicată într-un scandal imens, totul pornind ca urmare a unor declaraţii aproape incredibile făcute chiar de fiica ei. Primarul de la Câmpulung a primit deja mai multe lovituri din partea colegilor de partid, dar, poate ce este cel mai important, Elena Lasconi beneficiază de un sprijin aproape total din partea oamenilor de rând, aceştia fiind dezgustaţi de comportamentul avut de fiica acesteia.

Elena Lasconi a avut o primă reacţie în acest scandal imens, recunoscând că toate evenimentele din ultimele zile efectiv au doborât-o.

M-am aşteptat la orice mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie. Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe. Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis ea, potrivit digi24.ro.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura