DOLIU la FC Argeş! Fotbalist legendar, MORT

Pentru toţi cei care iubesc culorile alb-violete, ziua de mâine, 16 noiembrie este şi va rămâne pe veci, un moment trist. Mâine se vor împlini 14 ani de când legendarul Constantin Cârstea a încetat din viaţă. La numai 60 de ani, “CFR”, aşa cum era alintat de foştii antrenori, colegi de echipă sau de suporterii echipei FC Argeş înceta din viaţă, fiind răpus de o boală necruţătoare. A fost o boală care a evoluat galopant din luna august a acelui an şi până în noiembrie. În numai câteva luni, Constantin Cârstea înceta din viaţă în locuinţa acestuia din comuna Moşoaia. Acesta înceta din viaţă la mai puţin de doi ani şi o lună de când Nicolae Dobrin pleca în lumea îngerilor. Coincidenţa stranie a fost legată de faptul că ambii aveau 60 de ani când au murit.

A jucat întreaga carieră la FC Argeş

Constantin Cârstea este sinonim cu FC Argeş. Acesta a jucat întreaga sa carieră la clubul din Trivale, bifând un total de 244 de meciuri în tricoul piteştenilor, pentru care a marcat şi opt goluri. Acesta debuta în tricoul celor de la FC Argeş într-un meci pierdut de piteşteni la Oradea, scor 2-1, la începutul lunii martie a anului 1970. Ultima apariţie în tricoul piteştenilor fost bifată la sfârşit de 1982, atunci când piteştenii învingeau Bacăul în Trivale, cu scorul de 3-0, iar Constantin Cârstea marca unul dintre golurile argeşenilor. Acesta a jucat un meci şi la echipa naţională, o remiză împotriva Ciprului, scor 1-1, în preliminariile EURO 1980.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar noi, nu ne putem dori, ca din ceruri, Cârstea şi Dobrin să se bucure de o nouă mare echipă a Piteştiului. Poate….

Advertisement

Lasă un răspuns