Perianu şi Apostoliceanu îl îndeamnă pe Gentea să voteze candidaţii PNL

Având în vedere declarațiile primarului PSD, Cristian Gentea privind construirea unui parc industrial în Bradu, Prefectul județului Argeș, Radu Perianu și vicepreședintele PNL Pitești, Sorin Apostoliceanu îl invită pe acesta să semneze petiția PNL Argeș, #PitestiTechCity, privind cele 10 parcuri industriale în Argeș, unul dintre ele fiind Bradu și să voteze cu candidații PNL la alegerile locale din 9 iunie.

Radu Perianu, Prefectul județului Argeș:

„Pitesti Tech City înseamnă 10 parcuri industriale/tehnologice. Unul dintre ele va fi în Bradu. Îl invit pe primarul PSD, Cristian Gentea, să semneze petiția PNL Argeș. Acest program este singurul program fezabil din ultimii 34 de ani în Argeș.

Am văzut că domnul primar Gentea a aflat de proiectul PNL Argeș, Pitești Tech City, care presupune 10 parcuri industriale, unul dintre ele fiind la Bradu. Dacă dânsul vrea să îl susțină, îl invit să semneze petiția PNL Argeș pe care o să o transmitem la Primăria Pitești.

Cred că Piteștiul are un potențial uriaș, dar, din păcate, a stat pe loc în ultimii 34 de ani, în timp ce alte municipii din Ardeal s-au dezvoltat, au creat locuri de muncă. Clujul, de exemplu, a ajuns să creeze 20.000 de noi locuri de muncă, să atragă investitori, să își țină tinerii acasă, în timp ce administrațiile PSD de la Pitești au făcut tot posibilul să facă generațiile tinere să plece la București, la Cluj, la Oradea sau în afara țării.

Și pentru că tot domnul primar Gentea se inspiră din Pitești Tech City, îl anunț că acest program presupune și construcția a 4 noi poduri peste Argeș, promise de PSD de fiecare dată. Promise, niciodată construite. E adevărat că nu am prevăzut în Pitești Tech City și semafoare din 50 în 50 de metri.

Spital municipal, domnule Gentea. E un alt punct al #PitestiTechCity. Poate înțelegeți și dumneavoastră și domnul Mînzînă că avem un sistem sanitar la pământ și avem nevoie de un spital nou, cu dotări și servicii medicale din secolul 21.

În fine, îl invit pe domnul Gentea să semneze petiția PNL Argeș care prevede : 4 poduri peste râul Argeș, anveloparea blocurilor și 10 parcuri industriale. Iar dacă vrea cu adevărat ca acest program să fie implementat, îl invit să voteze cu candidații PNL la alegerile locale din 9 iunie.” a declarat prefectul Radu Perianu.

Sorin Apostoliceanu, vicepreședinte PNL Pitești:

„Pitești Tech City este cel mai ambițios program. Vrem 10 parcuri industriale în Argeș. Unul dintre ele trebuie să fie în Bradu. Domnul Gentea poate să fie primarul copy-paste, dar trebuie să înțeleagă că epoca în care alegerile se câștigau mințind public trebuie să apună. PSD a mințit de fiecare dată și că vrea să anvelopeze blocurile din Pitești și că vor construi parcuri industriale. Au mințit că vor face poduri peste Argeș. Rezultatul: 0 parcuri industriale, 0 poduri peste râul Argeș. În schimb, realizările sale s-au rezumat la semafoare și stații de autobuz de 41.000 de euro bucata.

Pitești Tech City nu înseamnă risipă de bani publici, lipsă de transparență, semafoare din 50 în 50 de metri sau stații de autobuz la prețul unei garsoniere.

Pitești Tech City înseamnă 10 parcuri industriale, unul în Bradu. Înseamnă anveloparea blocurilor pe bani europeni fără cheltuieli din partea piteștenilor. Înseamnă 4 poduri peste râul Argeș. Înseamnă spital municipal.

Dacă domnul Gentea vrea parc industrial în Bradu, îl invităm să semneze petiția PNL Argeș. Dacă vrea implementarea Pitești Tech City, îl invit să voteze cu candidații PNL Argeș la alegerile din 9 iunie.”, susține fostul viceprimar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu.

Și candidatul PNL la Primăria Bradu, Ionescu Iunonis George, l-a invitat pe primarul PSD de la Bradu, Dănuț Stroe, să semneze petiția PNL și să susțină #PiteștiTechCity:

„Mă bucur că primarul Piteștiului, Cristian Gentea împărtășește proiectul PNL Argeș, #PitestiTechCity de a avea un parc industrial la Bradu, între cele 10 pe care le prevede proiectul. Îl invit pe primarul comunei Dănuț Stroe să semneze petiția PNL Argeș. Comuna Bradu este în proximitatea Piteștiului, este una dintre cele mai mari comune din județul Arges, o comună care are nevoie de dezvoltare. PNL este partidul care garantează Pitești Tech City. Putem sa îl implementăm, dar avem nevoie de o administrație cu viziune.” a declarat Ionescu Iunonis George.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura