Prețuri colosale pe litoralul românesc în această vară!

Au crescut și mai mult prețurile pe litoralul românesc. Închirierea unui șezlong pe plajă a ajuns la sume exorbitante. Românii cu venituri modeste spun că nu își permit o zi la malul mării.
Deținătorii plajelor de pe litoralul românesc fac bani frumoși zilnic dorința turiștilor de a petrece o zi la plajă. Cei mai mulți dintre ei se plâng că sunt exagerate și că nu pot face față. Desigur, prețurile diferă de la o stațiune la alta.
Pe multe plaje private nu este permis să îți întinzi cearceaful, așa că, vrei, nu vrei, cam ești nevoit să iei șezlong. Cheltuiala care vine odată cu închirierea unui șezlong sau baldachin pe litoral variază între 20 și 200 de lei, în funcție de stațiune.
Mamaia, stațiunea cu cele mai mari prețuri. Cât costă un șezlong pe zi
Cele mai mari prețuri sunt în Mamaia. Rămâne și în acest an cea mai scumpă stațiune de pe litoral. Prețul mediu pentru un șezlong este de 50 de lei pe zi. Un baldachin poate ajunge să coste chiar și 200 de lei pe zi. În Constanţa, un şezlong la Plaja Modern costă 20-25 de lei, în timp ce în Năvodari, se găsesc şezlonguri şi la 15 lei pe zi.
Advertisement

Lasă un răspuns