Recompensă de 10.000 de euro cash pentru o fotografie cu Elon Musk în România. Un milionar român pune banii pe masă

Sorin Constantinescu, fost consilier în Guvernul României pentru domeniul jocurilor de noroc, a anunţat că oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru o fotografie care să demonstreze că Elon Musk se află în România.

Recompensă de 10.000 de euro cash pentru o fotografie cu Elon Musk în România. „A înnebunit internetul cu povestea cu Elon Musk care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro cash oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi!”, a spus afaceristul într-un clip pe TikTok.

Toată lumea vorbşete, de câteva zile, de petrecerea organizată de cel mai bogat om din lume la Castelul Bran. Printre invitaţi s-ar număra Angelina Jolie, Peter Thiel, fondatorul PayPal, Sergey Brin, de la Google, Luke Nosek, co-fondator PayPal și fondator al Gigafund.

Dana Budeanu nu crede că Elon Musk, cel mai bogat om din lume, se află în România.”Eu nu cred că este Elon Musk aici şi este părerea mea. Probabil că este folosit ca element. Această petrecere este organizată cu acordul şi cunoştinţa autorităţilor din România. Este organizată de foarte mult timp, clar. Aceşti oameni sunt totuşi, ştim cine sunt. Nu sunt de capul lor pe Pământ. După părerea mea, este o organizare de cel puţin jumătate de an. Este o petrecere organizată din timp”, a spus Dana Budeanu.

Lasă un răspuns