Momente de magie pentru elevii Liceului Teoretic ‘Iulia Zamfirescu’ din Mioveni

Momente de magie, vineri seara pentru elevii, dar și pentru profesorii prestigiosului Licru Teoretic “Iulia Zamfirescu” din Mioveni, o unitate etalon în ceea ce înseamnă învățământul argeșean. Vineri seara a fost organizat mult așteptatul Bal al Bobocilor, eveniment care a avut loc în cochetul salon de la Aristocrat Events.

Ștefania Vorovenci, spectacol superb

Ca orice eveniment de înaltă ținută, Balul Bobocilor de la Iulia Zamfirescu a avut invitați de renume. Pe scenă a urcat Ștefania Vorovenci. Tânăra a fost elevă a acestui prestigios liceu și a impresionat o țară întreagă prin prestația ei la Vocea României.

Vescan, show incendiar

Cel mai așteptat moment al serii, ca și spectacol a fost concertul susținut de Vescan. Piesele acestuia au devenit hituri, iar elevii din Mioveni s-au bucurat din plin de prezența artistului. Aceștia au dansat și au cântat împreună cu celebrul artist.

Emoții pentru titlul de Miss și Mister

Ca oorice Bal al Bobocilor, cel mai așteptat moment a fost legat de decernarea titlurilor de Miss și Mister. Tinerii care au râvnit la aceste titluri au trebuit să treacă prin patru probe. Și anume proba prezentării, proba surpriză, proba de talente și cea a ținutei de seară. Emoțiile au atins cote de neimaginat în momentul în care au fost anunțați marii câștigători. Titlul de Mister Boboc a ajuns la Călin Dumitru, în timp ce Roxana Tudor a obținut titlul de Miss. Cu toții au fost aplaudați, felicitați și au trăit momente unice.

Sursă foto: FACEBOOK

Advertisement

Lasă un răspuns