Accident GRAV în Argeş! Fetiţă de 7 ani, RĂNITĂ!

După cum vă anunţam, un accident grav a avut loc în această dimineaţă la Albota, în urma căruia o fetiţă de 7 ani a fost rănit.

“Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Rătești, care conducea un autocamion pe DN 65 pe raza localității Albota, din direcția Slatina spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, condus de o femeie de 35 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autocamion, care circula în fața acestuia, condus de un bărbat de 33 de ani.

În urma accidentului au suferit leziuni conducătoarea autoturismului, precum și o minoră de 7 ani, ambele din Tufeni, județul Olt.

Toto conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, transmit reprezentanţii IPJ Argeş.

Advertisement

Lasă un răspuns