Doliu imens! S-a stins unul din marile nume ale României!

Veste tristă pentru toată România. Un mare om de cultură s-a stins din viață. Acesta a scris multe volume de proză și poezie, dar și de dramaturgie și istoria teatrului, iar contribuțiile sale au fost recompensate prin decret prezidențial cu Medalia Meritul Cultural.

Tragedie fără margini în România! Omul de cultură Ion Cepoi a încetat din viață marți, 25 aprilie. El a murit în apartamentul său din Târgu Jiu. Va fi înmormântat vineri, 28 aprilie în Cimitirul Municipal din oraș.

Colectivul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Ultimul omagiu pentru omul de cultură Ion Cepoi poate fi adus începând de astăzi, miercuri 26 aprilie 2023. Sicriul cu trupul neînsuflețit este depus la capela mortuară EDEN din municipiul Târgu Jiu. Înmormântarea va avea loc vineri, 28 aprilie 2023, la ora 12.00, la cimitirul municipal Târgu Jiu.

Colectivul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj este alături de familia îndurerată!“, sunt cuvintele adresate de CJCPCT Gorj.

Advertisement

Lasă un răspuns