Cunoscut medic de la noi, MOARTE fulgerătoare la doar 52 de ani! Se afla în concediu cu familia!

Lumea medicală din România este în doliu după ce un cunoscut medic obstetrician din România, în vârstă 52 de ani, s-a stins din viață în timp ce își petrecea concediul cu familia.

Alex Mohamed Daoud este un cunoscut medic obstetrician care a murit la vârsta de 52 de ani în timp ce își petrecea concediul alături de familie. Au apărut primele informații referitoare la cauza decesului.

Alex Mohamed Daoud s-a stins din viață în Egipt

Potrivit primelor informații, tragedia a avut loc în Egipt, loc în care medicul își petrecea concediul de odihnă. Alex Mohamed Daoud, fost președinte al Asociației Centrului Cultural Oriental, avea doar 52 de ani și lasă în urmă o familie îndurerată, prieteni și colegi care îi simt deja lipsa.

În decursul carierei, obstetricianul a activat în cadrul Maternității Cuza Vodă din Iași, iar în ultimii ani, a făcut schimbarea către Spitalul din Fălticeni, acolo unde era unul dintre cei mai apreciați și respectați medici.

Cauza decesului ar fi fost infarctul

Potrivit informațiilor oferite presei locale de către membrii familiei medicului, acesta ar fi suferit un infarct. Rudele și cunoscuții sunt în șoc în urma acestei pierderi fulgerătoare.

Familia a făcut anunțul pe rețelele de socializare:

„Cu adâncă durere în suflet, Dr Alex Mohamed Daoud a trecut într-o altă lume în această dimineață în urma unui infarct. Suntem cu toții șocați și îndurerați. Familia și prietenii mulțumesc tuturor celor care ne sunt alături în aceste clipe grele. Drum lin, Alex!”.

Mesajele îndurerate ale cunoscuților

După anunț, au început să curgă mesajele de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut pe medicul Alex Mohamed Daoud. Iată câteva dintre acestea:

„Este incredibil. Aici (n.r. sunt publicate mai multe imagini) eram în 2019 și păreai de neoprit. Îți mulțumesc pentru toate poveștile și explicațiile oferite ori de câte ori a fost nevoie. Drum lin, OM bun, Alex Mohamed Daoud . Ai răspuns la toate chemările din mediul în care ai activat profesionist. Ce tristețe să pleci așa devreme. Condoleanțe familiei”, transmite o cunoscută.

„Îmi pare foarte rău! Drum lin prieten drag. Nu îmi vine să cred. Sunt trist și îndurerat! Sincere Condoleanțe!”, scrie un alt cunoscut.

Altcineva a transmis: „Poftim?! Doamne ferește așa ceva…A fost primul meu prieten străin de după Revoluție. Dumnezeul tuturor să te primească în lumea Lui ca pe un Faraon adevărat.”

O altă persoană nota: „Condoleanțe familiei Nu îmi vine sa cred! Sincere condoleanțe familiei, a fost un Om deosebit!! Dumnezeu să-l ierte!”

Advertisement

Lasă un răspuns