TRAGEDIE ! Alina a MURIT la 23 de ani! Mesaje sfâșietoare de la toți cei care au cunoscut-o!

Ieri o veste șocantă avea sa zguduie întreaga comunitate ! O frumoasa cântăreața de la noi a murit mult prea devreme, lăsând in urma o durere imensa atât pentru cei care au cunoscut-o , cât și pentru cei care au admirat -o sau i-au ascultat melodiile. Cu un talent ce a răzbătut dincolo de granițele scenei, Alina a lăsat în urma sa o melodie adâncă, dar și o adâncă suferință.

Ieri, lumea muzicii a fost învelită în întuneric odată cu stingerea luminii din viața Alinei. O luptă îndârjită și o suferință relativ scurtă au marcat această călătorie tragică pentru un suflet atât de plin de armonie și emoție.

În mediul online, prietenii și admiratorii ei își exprimă durerea printr-un val de mesaje sfâșietoare. Fiecare cuvânt reflectă impactul profund pe care Alina l-a avut în viețile lor, iar durerea pierderii este resimțită în fiecare rând.

“Prietena mea, au trecut câteva zile de când am vorbit, nu aveai o stare așa de bună precum voiam eu să aud despre tine, mi-ai promis că vei fii puternică și vei reuși, mi-ai promis că după ce vei învinge această boală urâtă care ți-a marcat toată viața, care ți-a distrus ultimii ani de carieră, de viață … vei fii din nou cu noi, vei zâmbi , vei fii fericită , ne vei cânta , ceea ce îți plăcea ție cel mai mult să faci , însă dumnezeu a ales să ni te ia de aici , prea devreme. Te iubim, Alina noastră și nu te vom uita niciodată!

Puternica noastră Alina Popa 🙏🙏😞 Doamne !N-ai cum asa cevaaa!….🥲🥲🥺😔😔”

“Lacrimi si durere pentru “micuța stea”a comunei mele natale🖤🖤🖤Alina Popa

Am o intrebare eu…

Mai exista Dumnezeu??

Dacă ești.,dacă exiști

Dă putere la părinți.

Că durere așa mare,e prea greu de dus

AU greșit cu ceva oare??

Sau nu au plătit de-ajuns??

Un copil așa frumos si cu o viață ‘nainte,

L-ai luat acolo sus

Și-am rămas..fără cuvinte!

Alături cu tot sufletul de familia impietrită de durere!

23 de ani ,fara nici o virgulă să-și poată continua povestea vieții.

Alina Popa o interpretă de muzică populară tânără, frumoasă, talentată, care iubea foarte mult muzica și viața, alături de care am realizat niște emisiuni Live pe Facebook #ÎnSufragerie foarte frumoase și interesante, din păcate a încetat din viață. Uneori viața este mult prea nedreaptă. Drum lin Alina.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!” , acestea au fost doar câteva dintre mesajele sfâșietoare, postate pe rețelele de socializare.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura