Trei bebeluşi au venit pe lume pe 1 ianuarie la Spitalul Judeţean Argeş!

Trei bebeluşi au venit pe lume pe 1 ianuarie la maternitatea Spitalului Judeţean Argeş. Două fetiţe şi un băieţel au venit pe lume la începutul anului.

„Trei nou-născuți adorabili au venit pe lume în 1 ianuarie 2024 la maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești

Naşterea este, cu siguranţă, cel mai frumos mod de a începe noul an. Fiecare naștere este un eveniment unic și special. Ne bucurăm că am putut contribui la aducerea pe lume a acestor vieți minunate, de aici, de la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti (SJUP).

Astfel că, în prima zi din noul an, atmosfera de la Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost încărcată de bucurie și emoție, odată cu venirea pe lume a trei adorabili nou-născuți.

S-au născut două fetițe și un băiețel, care au adus multe zâmbete pe fețele personalului medical și ale familiilor lor.

Echipa medicală a maternităţii, activ implicată, s-a asigurat ca totul să decurgă, în condiții optime, pentru mame și nou-născuți. Copiii au venit pe lume, prin cezariană.

Prima micuță s-a născut dimineaţa, la ora 7 şi 15 minute, prilej de fericire în sânul familiei şi al cadrelor medicale. Mai după amiază, la ora 16 şi 50 de minute, s-a născut și a doua fetiță, completând astfel bucuria din sala de naștere a instituţiei noastre. Băiețelul, al treilea argeşean al anului 2024, și-a făcut simțită prezența la ora 18 şi 20 de minute.

Fiecare copilaș aduce cu el promisiunea de speranță, fiind primit cu brațele deschise, atât în propria familie, cât şi în cadrul echipei medicale a maternităţii SJUP.

Să le urăm din tot sufletul, bun venit si la mulți ani, micuților, primilor argeșeni ai anului 2024 și familiilor lor!”, transmit reprezentanţii Spitalului Judeţean Argeş.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura